• Laboratorium

    Research & Development
  • 1
1.jpg

Laboratorium voor asfaltproductie

Gebr. van der Lee beschikt over een eigen laboratorium voor de ontwikkeling van hoogwaardige asfaltproducten. Op de productielocatie bevindt zich een geavanceerd wegenbouwlaboratorium dat uitgerust is met de modernste apparatuur. Op de afdeling Research en Development worden er door Gebr. van der Lee diverse asfaltproducten ontwikkeld. Daarnaast innoveren wij continu door het product te blijven ontwikkelen. Denkt u hierbij aan duurzaamheid, hergebruik en functionaliteit. Voor iedere opdrachtgever kan een passend mengsel worden ontworpen. Het team van deskundige ingenieurs ontwikkelt in samenspraak met u de meest uiteenlopende asfaltproducten.

Research & Developement
bij Gebr. van der Lee

Op de afdeling Research & Developement worden in eigen beheer diverse hoogwaardige asfaltproducten ontwikkeld en wordt onderzoek gedaan naar innovatieve toepassingen, zoals hergebruik van oud asfalt, duurzaamheid, geluidsreductie en verwerking van asfalt met lagere temperaturen. Hier zijn bijvoorbeeld de duurzame mengsels 'ecobase' en 'bind' uit voortgekomen die uit meer dan 90% gerecycled materiaal bestaan. Deze mengsels leveren niet alleen hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid, maar ook op mengseleigenschappen zoals hoge stijfheid- en vermoeiingswaarden die geschikt zijn voor zwaarbelaste asfaltconstructies en het reduceren van de laagdikte hiervan. Dit laatste levert een extra besparing op, zowel economisch als milieutechnisch.

1.jpg

 Overzicht & controle

Gebr. van de Lee heeft alle facetten in huis welke behoren tot de asfaltproductie. Mede dankzij twee eigen asfaltinstallaties en een asfaltlaboratorium is Gebr. van der Lee totaalleverancier en biedt het voor opdrachtgevers een volledig overzicht en controle over het asfaltproces. Van asfaltontwerp tot asfaltproductie en van asfaltverwerking tot wegenonderhoud. Dit maakt een energiezuinige werkwijze mogelijk met een flexibele en bedrijfszekere productiecapaciteit. Ons asfalt wordt geleverd onder het CE-keurmerk en wordt getest op milieubelastende eigenschappen conform BRL-9320. Alles voldoet aan de richtlijnen (NEN EN 13108-2021) en de Standaard RAW bepalingen.

Wilt u meer weten over de producten van Gebr. van der Lee en bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor uw bedrijf, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.