• Werk & Stage

    Werk aan de weg & aan je toekomst!
  • 1

Junior Projectmanager met ambitie (40 uren p/wk)

Locatie: Lelystad/Almere

 

Gebr. van der Lee is een groot familiebedrijf. Het bedrijf is in 1975 opgericht en heeft vestigingen in Hagestein (hoofdkantoor), Lelystad, Dordrecht. Wij zijn dynamisch en voeren alle disciplines welke horen tot de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) in eigen beheer uit.

Op dit moment zijn ter we ondersteuning van onze Directeur Projecten op zoek naar een enthousiaste aanpakker. Onze directeur is iemand die zich al jarenlang heel gedreven inzet voor elk project binnen onze onderneming. Hij heeft zeer veel kennis van zaken, kan heel gepassioneerd vertellen over het reilen en zeilen binnen Gebr. van der Lee en hij is iemand om op korte tijd veel van bij te leren.

De Junior Projectmanager zal zijn rechterhand worden en in beginfase voornamelijk ondersteunende taken verrichten, om bekend te raken met de diverse projecten en in de tussentijd klaargestoomd te worden tot volleerde Projectmanager. Je gaat mee naar vergaderingen en overleggen met stakeholders op verschillende locaties om te zien wat er allemaal komt kijken bij projectmanagement.

We zoeken iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, proactief meedenkt, communicatief is in woord en geschrift en een goede kennis heeft van Word en Excel. Je bent in het bezit van een HBO diploma in het liefst een technische richting of een bedrijfskundige richting (bv. civiele techniek of technische bedrijfskunde). Bij ons wordt het op prijs gesteld dat je (on)gevraagd jouw mening geeft.

Bij deze leuke en uitdagende functie kan je rekenen op een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is de ideale functie als je toe bent aan de volgende stap in jouw carrière en wil ontwikkelingen binnen een groeitraject.

Als je al enthousiast wordt van het lezen van deze vacature, dan nodig ik je uit om jouw cv en motivatiebrief door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Merel Wiltjer. In jouw motivatiebrief zie ik graag terug waarom jij graag voor ons zou werken en waarom jij degene bent die wij nodig hebben