• Werk & Stage

    Werk aan de weg & aan je toekomst!
  • 1

Junior Contractmanager met ambitie (40 uren p/wk)
Locatie: Lelystad


Gebr. van der Lee is een groot familiebedrijf. Het bedrijf is in 1975 opgericht en heeft vestigingen in Hagestein (hoofdkantoor), Lelystad en Dordrecht. Wij zijn dynamisch en voeren alle disciplines, welke horen tot de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW), in eigen beheer uit.

Op dit moment zijn ter we ondersteuning van onze Contractmanager op zoek naar een enthousiaste aanpakker. Onze Contractmanager zet zich in voor verschillende prestatiecontracten. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar Junior Contractmanager, die de ambitie heeft om uit te groeien naar volwaardig Contractmanager. Heb jij zin in een uitdagend groeitraject en wil je er net als ons ook 100% voor gaan? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Als Junior Contractmanager zal je in beginfase voornamelijk ondersteunende taken verrichten, om bekend te raken met de diverse contracten. Je gaat mee naar vergaderingen en overleggen met stakeholders (ook op locatie) om te zien wat er allemaal komt kijken bij contractmanagement. Naargelang je eigen groei, krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheden tijdens het traject totdat je volledig zelfstandig jouw mannetje/vrouwtje kan staan.

We zoeken iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, proactief meedenkt, communicatief is in woord en geschrift en een goede kennis heeft van Word en Excel. Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma (bijvoorbeeld, rechten of bedrijfskunde of een andere revelante studie) en je hebt reeds je eerste stappen op de arbeidsmarkt gezet. Bij ons wordt het op prijs gesteld dat je (on)gevraagd jouw mening geeft.

Bij deze leuke en uitdagende functie kan je rekenen op een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is de ideale functie als je toe bent aan de volgende stap in jouw carrière en wil ontwikkelen binnen een groeitraject.

Als je enthousiast wordt van het lezen van deze vacature, dan vraag ik je uit om jouw cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. In jouw motivatiebrief zie ik graag terug waarom jij graag voor ons zou werken en waarom jij degene bent die wij nodig hebben.